top of page

Як отримати GREEN PASS

Aggiornamento: 7 apr 2022



  1. Людям, які ніколи не вакцинувалися або вакцинувалися вакциною Coronovac або Sputnik:

зробити тест в аптеці або в пункті тестування безпосередньо з автомобіля. У випадку, якщо результат тесту - негативний Сертифікат буде згенерований протягом кількох годин і буде діяти:


  • 48 годин з моменту проведення тестування, якщо ви робили експрес тест;


  • 72 години з моменту проведення ПЦР тестування.


2. Тим хто вакцинований хоча б однією дозою вакцини Cominarty (Pfizer) або Moderna:


Mожна запросити видачу GREEN PASS COVID-19 при центрі вакцинації в ASL, надавши наступні документи:


  • підтверджуючий документ;


  • сертифікат про вакцинацію виданий іноземним медичним закладом і який містить наступну інформацію:


  • дані, що підтверджують особу (ім’я, прізвище, дату народження);


  • дані про вакцину/-и (назву та партію);


  • дату/-и проведення вакцинації ;


  • дані, що підверджують інформацію про орган, який видав сертифікат (країна, медичний заклад).



У випадку запиту на отримання GREEN PASS після завершення циклу вакцинації одією дозою після одужання (перенесееня Ковіду+вакцина) заявник повинен також надати сертифікат про одужання.


Для першої дози сертифікат буде виданий протягом 48 годин, але вступить у дію починаючи з 15 дня після першої дози і до кінця строку дії для наступної дози;


Для наступних доз після першої дози вакцини та після вакцинації після одужання, сертифікат буде згенеровано протягом 48 годин з строком дії 6 місяців від дати вакцинації.



3. У випадку якщо вакцинація проводилась ВАКЦИНАМИ НЕ ВИЗНАНИМИ ЄВРОПЕЙСЬКИМ АГЕНСТВОМ З ПИТАНЬ ЗДОРОВ‘Я (CORONOVAC, SPUTNIK):


  • Ті хто був вакцинований даними вакцинами, щоб отримати GREEN PASS може вакцинуватись бустерною дозою вакцини Cominarty (Pfizer) або Moderna, починаючи з 28 дня і максимум до 6 місяців (180 днів) після завершення вакцинального циклу вакцинами CORONOVAC або SPUTNIK.


  • Після завершення максимально допустимого терміну в 6 місяців після вакцинації CORONOVAC-ом чи SPUTNIK-ом або після незавершеного циклу вакцинації можна перейти до повного курсу первинної вакцинації вакциною COMINARTY (Pfizer) або MODERNA


Після першої дози сертифікат буде згенерований протягом 48 годин, але вступить в дію з 15 дня після першої і до наступної дози;


Для доз першої вакцинації та вакцинації після одужання сертифікат буде згенеровано протягом 48 годин і він буде дійсним протягом 6 місяців від дати вакцинації.


Взято з сайту https://www.interno.gov.it


37 visualizzazioni0 commenti
bottom of page